TEKİRDAĞ / MURATLI - Büyükşehir Belediyesi Cumhuriyet İlkokulu

Ramazan Ayı konulu pano yarışmasında ilçe 1. si olduk

Mrt

Çocuk oyunları (İFET) kapsamında düzenlenen yarışmalarda tüm kademelerde, tüm  okulları yenerek 1. olduk.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferinin yıldönümünde 3. sınıflarımız anma töreni hazırladı. İzleyenler zaman zaman gözyaşlarına hakim olamadı.

Mrt

Okulumuzdaki resim kursuna giden öğrencilerin kurs boyunca hazırladıkları resimleri düzenlediğimiz bir sergiyle sanatseverlerle buluşturduk. Birbirinden güzel eserlerden oluşan sergi büyük ilgi gördü.

Kolorektal (Kalın Bağırsak) Kanseri Farkındalık Ayı Bilgi Notu

15 Şubat Uluslararası Çocukluk Çağı Kanserleri Bilgi Notu

Kas

İlçemizde düzenlenen Öğretmenler Arası Masa Tenisi Turnuvasında okulumuz sınıf öğretmenlerinden Meral ŞENEL İlçe 2. Tuba KABALAR İlçe 3. derecesini aldı.

Kendilerine teşekkür ediyoruz.

Kas

Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin kurucusu Büyük Önder Atatürk’ü aramızdan ayrılışının 85.yıldönümünde B.B Cumhuriyet İlkokulu olarak derin bir hüzün içerisinde bulunmaktayız.

Kas

Anasınıfı öğrencilerimiz ile 4-B sınıfı öğrencilerimiz 10-16 Kasım Atatürk Haftası münasebetiyle Atatürk Evini ziyaret ettiler.  ''Bugünün küçükleri yarının büyükleridir.''  Mustafa Kemal Atatürk

Kas

Okulumuz 3- C sınıfı  öğrencileri sınıf müzesini okulumuzda sergiye açtılar. 4-D sınıfı öğrencileri kültürümüzün en büyük mirası olan yöresel yemeklerimizi tanıttı.

yardım

yarışma